Brevkassen – Få svar på alt vedrørende graviditet

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål omkring graviditet.

Det er vigtigt at du beskriver problemstillingen så godt som muligt. Dvs. fortæller hvad der er sket og hvornår det er sket. Der er ingen dumme spørgsmål.

Det er muligt at der kan være andre årsager til symptomerne du oplever. Derfor vil jeg anbefale at man kontakter egen læge i tilfælde af tvivlsspørgsmål, da svarene her ikke kommer fra en læge.

Brevkassen er desværre lukket, men du kan finde svar på tidligere spørgsmål herunder.

Kan jeg være gravid? Jeg oplever flere tegn på graviditet

Rikke spørger: Hej. Jeg er en pige på 25 år, som har et spørgsmål. Jeg tror måske jeg er gravid for 2. gang. Jeg har en cyklus der hedder 28 dage og havde min menstruation i torsdags d. 1/8, men så allerede fredag d. 2/8 om aftenen stoppede den. … [Læs mere]

Sex med kondom – Er det sikkert eller kan jeg blive gravid?

Signe spørger: Hej. Jeg er en pige på 15 år. Mig og min kæreste har haft sex med kondom. Kondomet sprang ikke og faldt heller ikke af, men efter en uge fik jeg ømme bryster. Ved ikke om det er pga. min menstruation eller om jeg er gravid. Please … [Læs mere]

Er det implantationsblødning og hvornår skal jeg tage en test?

Heidi spørger: Hej Vi har forsøgt at blive gravide siden sidst i april. Min sidste menstruation startede d. 6/7. Nu har jeg mandag (29/7), tirsdag (30/7) og i dag (31/7) haft nogle små pletblødninger (mere a la udflåd, helt sart lyserød og en … [Læs mere]

Kvalme og meget ondt i lænden efter ubeskyttet sex

Anonym spørger: Hej. Jeg havde ubeskyttet sex med min kæreste for 2 dage siden. Han kom ikke oppe i mig, men på min mave. I dag er jeg vågnet op med kvalme og meget ondt i lænden. Jeg er hverken på p-piller eller noget andet. Jeg fik min … [Læs mere]

Nervøs for graviditet efter jeg har været sammen med en fyr

Mille spørger: Hej jeg hedder Mille og er 17 år, og jeg er ret meget i tvivl om jeg er blevet gravid. Det er sådan at jeg var sammen med en fyr d. 24 maj og dagen efter fik jeg min menstruation og det havde jeg i 5 dage som normalt, men … [Læs mere]

Ubeskyttet sex på p-piller og nu har jeg ingen menstruation

Mille spørger: Hej! Jeg kom til og have ubeskyttet sex med min kæreste i lørdags, men jeg er på P-piller - dem stoppede jeg på i mandags! Nu venter jeg på at min menstruation kommer, men den er ikke kommet endnu. Hvad skal jeg gøre? Jeg … [Læs mere]

Jeg er gået over tid men graviditetstesten er negativ

Sabine spørger: Hej. Jeg har tidligere skrevet, men nu har jeg endnu et spørgsmål, da jeg pludselig står i en helt anden situation end jeg plejer. Har prøvet at blive gravid det seneste år, men uden held, trods 100 % regelmæssig cyklus fra start. … [Læs mere]

Menstruationen udebliver selvom jeg tager p-piller

Den fortvivlede spørger: Jeg har været på p-piller i to måneder. Jeg er på min anden pause-periode, efter jeg har indtaget 21 piller. Jeg skal holde 7 dages fri. Der er gået 4 dage siden min pause begyndte. Jeg ringede til min læge, og han sagde … [Læs mere]

Kan man blive gravid under menstruation og med kondom?

Mm spørger: Hej. Min kæreste og jeg har været sammen i mange år, og i december måned skete der så det, at jeg havde sex med en anden (jeg fortryder alt). Jeg havde min menstruation og han brugte kondom. Kondomet var stadig helt efter brug. Mit … [Læs mere]

Sex dagen før menstruation – Kan jeg være gravid?

Chris spørger: Hej. Jeg er en pige på 23 år. Jeg har taget p-piller i mange år. Forleden havde jeg sex natten til den dag min menstruation kom. Kan jeg være gravid? Jeg er virkelig ekstremt nervøs og har både læst at man kan og ikke kan blive … [Læs mere]