Ventetøj – Graviditetstøj til en behagelig graviditet

VentetøjGraviditetstøj eller ventetøj er lavet til at give den gravide kvinde bedre komfort i hverdagen. Som maven vokser, så er tøjet nødt til at vokse med, ellers sidder det bare og strammer. Du kan med fordel anvende ventetøj under hele graviditeten og et godt stykke tid efter du har født. Da tøjet tilpasser sig din størrelse, ved hjælp af elastikker og andre materialer, der kan udvide sig, så er du sikker på at det hele tiden føles rart.

Klik her for at se det store udvalg

Før i tiden var det næsten umuligt at finde ordentligt og smart tøj til gravide, men i dag findes der så mange forskellige producenter, der laver komfortabelt tøj med et flot design. Førhen var ventetøj kedeligt og fantasiløst og der opstod hurtigt et behov for tøj som kvinder rent faktisk gad vise sig i. Heldigvis valgte producenterne af graviditetstøj at ansætte modedesignere til at udvikle smarte koncepter, så kvinderne stadig kunne føle sig attraktive under deres graviditet. Tøjet er kun blevet bedre og smartere med tiden.

Oftest finder man ventetøj hos butikker der specialiserer sig i det, men mange større tøjbutikker er hoppet med på vognen og tilbyder nu også graviditetstøj, udover deres normale kollektion. Hvis du finder almindeligt tøj, som ikke er beregnet til gravide, så kan du også vælge at få lavet det om til ventetøj. Det kan dog hurtigt blive en kostelig affære.

Ventetøj er specielt designet, så det passer helt perfekt til den gravide kvindekrop. Graviditetsbukser og nederdele har ofte brede elastikker, der kan vokse sammen med maven. Bluser, kjoler og jakker er større i brystområdet end traditionelt tøj, da dine bryster typisk vokser væsentligt under graviditeten. Du kan også få helt specielle bh’er til gravide kvinder, som giver langt bedre støtte og er mere behagelige at gå med. Efter graviditeten bør du anskaffe dig en amme bh, som gør det meget lettere at amme din baby.

Ventetøj giver dig en bedre graviditet

Selvom behovet for ventetøj er kortvarigt i forhold til meget af det andet tøj du køber, så er pengene godt givet ud. I stedet for at købe tøj der er flere størrelser for stort, som bare sidder og slasker, så kan du få graviditetstøj der passer helt perfekt til dig, under hele din graviditet. At du samtidig føler dig mere feminin og ser bedre ud er kun en bonus. Ventetøj behøver absolut ikke at være dyrt og du skal huske på, at du ikke har behov for at købe andet tøj i et helt år.